• Het vertrouwde gezicht
    Over Managed IT

    Wie zijn wij als Managed IT?

  • 1

Innovatieve ICT toegankelijk maken

Al bijna 25 jaar zorgt Managed IT ervoor dat organisaties en hun medewerkers optimaal worden ondersteund met vooruitstrevende en efficiƫnte ICT diensten op strategisch en operationeel niveau.

Daarbij is het uitgangspunt dat onze klanten blindelings kunnen vertrouwen op hun ICT-omgeving en tegelijkertijd op de hoogte blijven van alle IT-ontwikkelingen. De medewerkers van Managed IT zijn gedreven en volgen de ontwikkelingen op de voet. Van de inrichting van de infrastructuur tot het opleiden van medewerkers en van de beveiliging van het netwerk tot pro-actief IT-beheer. Managed IT maakt ICT toegankelijker en effectiever.

Een vertrouwd gezicht

Wij gaan graag met u om de tafel zitten, zodat u weet met wie u in zee gaat. Face to face kunnen wij uw bedrijf de aandacht geven die het verdient. Wij willen uw bedrijf namelijk graag leren kennen. We willen weten welke processen goed verlopen, tegen welke problematiek u aanloopt en van daaruit bekijken waar uw kansen liggen. Met als uiteindelijke doel: u adviseren over actuele oplossingen die exact aansluiten bij uw strategie, uw bedrijfsprocessen en uw wensen. Oplossingen waarmee u uw kansen in de markt optimaal kunt benutten en die u met een gerust hart aan de vertrouwde gezichten van Managed IT kunt uitbesteden.

Bent u ook toe aan een vertrouwd gezicht in IT-beheer?

Onze adviseurs bespreken graag uw mogelijkheden.