• Business Case
  Gezondheidscentra de Bilt


  Aan het woord Wim Bouman
  Algemeen directeur
 • 1

Onze huisartsenpraktijken zijn volledig afhankelijk van IT

“In 2016 zijn wij met onze Gezondheidscentra de Bilt overgestapt naar de Cloudservice en het IT- en werkplekbeheer van Managed IT. In deze periode hebben wij geen moment zorgen gehad over de continuïteit van de geleverde diensten. Daar ben ik meer dan tevreden over” zegt Wim Bouman, directeur bedrijfsvoering van de Gezondheidscentra de Bilt met meer dan 40 medewerkers, huisartsen en therapeuten.

“Onze huisartsenpraktijken zijn volledig afhankelijk van IT. Het huisartseninformatiesysteem moet te allen tijde beschikbaar en gezekerd zijn en beschermd worden tegen eventuele inbraken. Wij zien Managed IT dan ook als het expertisecentrum voor onze automatisering, waarbij het persoonlijke contact een belangrijk pluspunt is.”

Managed IT zorgt bij de Gezondheidscentra de Bilt een beveiligd Managed IT all-in Cloud systeem, periodiek systeembeheer, beveiligde glasvezelverbinding, werkplekbeheer en ondersteuning door Servicedesk medewerkers. Dit complete pakket stelt de Gezondheidscentra in staat om te voldoen aan de alsmaar groeiende behoefte om op ieder moment en op een veilige wijze alle benodigde data te muteren en op te slaan.

 

Gezondheidscentra de Bilt leveren de beste zorg, dicht bij huis.

Bij de Gezondheidscentra de Bilt zorgt de samenwerking er niet alleen voor dat de zorgverleners van het centrum dicht bij elkaar zitten gemakkelijk bereikbaar zijn. Het betekent ook dat zij zich inspannen om extra diensten en services te verlenen. Bovenal zorgt deze samenwerking dat alle zorgverleners regelmatig en structureel met elkaar overleggen over de gezondheid van de patiënten en er daardoor een goede afstemming van de benodigde zorg is. Door de beveiligde ICT-omgeving wordt de privacy van alle patiënten op een optimale wijze geborgd.

Klant: Gezondheidscentra de Bilt
Aangesloten gebruikers: 27
Gesproken met: Wim Bouman
Bedrijfsactiviteiten: Complete zorgverlening op het gebied van Huisartsen, Prakrijkondersteuners, Fysiotherapeuten, Diëtisten en Psychologen.
 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig