Beheer

Structureel IT beheer is essentieel voor de continuïteit van uw organisatie.

Lees meer...

Beveiliging

Veilig en onbezorgd werken vereist een serieuze en robuuste IT-beveiliging.

Lees meer...

Werkplekken

Naast werkplek zijn er tal van apparaten die de productiviteit van uw medewerkers verhogen.

Lees meer...

Applicaties

Een scala een applicaties en tools is beschikbaar om uw processen te optimaliseren.

Lees meer...

Infrastructuur

Zonder een krachtige en veilige infrastructuur is moderne bedrijfsvoering niet mogelijk.

Lees meer...

Communicatie

Voor elke organisatie is slim communiceren essentieel. Denk alleen al aan video-vergaderen.

Lees meer...

Veilig en onbezorgd werken met dynamische IT-beveiliging

Beveiliging is een van de belangrijkste thema’s wanneer het gaat om uw IT-omgeving. De cyber criminaliteit groeit en gebruikersfouten worden altijd gemaakt. Het is dus van cruciaal belang dat u als ondernemer nadenkt over het optimaal beschermen van uw ICT omgeving?  Daarbij is de IT in bedrijven dynamisch, wat ook geldt voor de beveiliging.

Beveiliging is nodig op verschillende niveaus, maar op welk niveau moet u als organisatie instappen? En hoe kunt u de continuïteit van de beveiliging waarborgen?

Dan is het prettig te weten, dat Managed IT alle expertise in huis heeft voor de IT-beveiliging van uw platform op locatie, in de Managed IT Cloud en de Publieke Cloud (zoals Microsoft Azure).

Two factor Authentication

Managed IT kan u eenvoudig helpen bij het nog veiliger maken van uw IT-omgeving door de implementatie van Two Factor Authentication. Met deze service krijgen ongewenste bezoekers van uw netwerk geen kans om uw bedrijfskritische data te benaderen.

Risicoanalyse van uw IT-beveiliging

Om buitenstaanders ook echt buiten te houden en uw netwerk 24/7 in de lucht te houden voert Managed IT graag een risicoanalyse voor u uit. Daarna kunnen wij beveiligingsmaatregelen voorstellen die perfect passen bij uw specifieke bedrijfsprofiel. Wij adviseren u namelijk graag over de juiste maatregelen voor het beveiligen van uw data, voor het weren van niet-geautoriseerde gebruikers, spam en virussen en voor een goede actuele back-up. Wij kunnen alle beveiligingsmaatregelen voor u uitvoeren en ervoor zorgen dat deze up-to-date blijven. Zo wordt en blijft uw IT-omgeving zo veilig mogelijk.

Bent u ook toe aan een risicoanalyse van de IT-beveiliging in uw organisatie?
Onze adviseurs bespreken graag uw mogelijkheden.